Een bedrijfsfeest of zakelijk evenement? Met een photobooth val je direct op!

Wil je graag je bedrijf onder de aandacht brengen op een event? Of organiseer je gewoon een leuk bedrijfsfeest en ben je op zoek naar de finishing touch? Huur dan een photobooth van Saving Moments!

Branding

Personaliseer de photobooth naar jouw wensen. Wij helpen je een onvergetelijke indruk te maken met aangepaste fotokaders, achtergronden en brandingsopties die jouw evenement doen opvallen!

Online exposure

Een zakelijke photobooth huren zorgt ervoor dat gebruikers foto's kunnen delen op social media platformen als Instagram en Facebook. Dit vergroot de online exposure van je evenement, verbetert de merkzichtbaarheid en stimuleert betrokkenheid van deelnemers.

Maatwerk

Voor ons is niets te gek. Wij snappen dat je als bedrijf specifieke vragen en opties wilt bespreken. Een professionele service en maatwerk is waar wij voor staan. Wij staan klaar om verschillende maatwerkopties te bespreken.

photobooth huren

Onze toegevoegde waarde

Saving Moments is jouw partner voor zakelijke evenementen. Bij ons draait alles om het creëren van blijvende herinneringen, het maken van plezier en het versterken van jouw merk. Met onze uitgebreide brandingsmogelijkheden, professionele service op maat en sociale media-integratie bieden wij een unieke ervaring die verder gaat dan de standaard photobooth-service. Of het nu gaat om het lanceren van een product, het organiseren van een bedrijfsfeest of het hosten van een exclusief evenement, wij zijn er om jouw visie tot uiting te brengen en je te helpen opvallen! Kies voor Saving Moments en maak van jouw evenement een onvergetelijke en impactvolle ervaring die nog lang zal worden herinnerd.

Waarom een photobooth huren bij Saving Moments?

Onvergetelijke herinneringen

Bij Saving Moments draait alles om het vastleggen van speciale momenten. Met onze photobooth creëer je herinneringen die een leven lang meegaan, zowel voor jou als voor je gasten.

Maatwerk naar jouw wensen

We begrijpen dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we een scala aan opties om onze photobooth volledig aan te passen aan jouw visie, denk aan gepersonaliseerde fotokaders en optionele achterwanden.

Professionele service

Met Saving Moments ben je verzekerd van een professionele service van begin tot eind. Van het reserveren van de photobooth tot het leveren van hoogwaardige prints, we zorgen ervoor dat jouw ervaring naadloos verloopt.

Innovatieve technologieën

Onze photobooth is uitgerust met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat elk moment perfect wordt vastgelegd. Met functies zoals GIF’s, boomerangs en sociale media-integratie blijven je gasten betrokken en vermaakt.

Betaalbaarheid en betrouwbaarheid

Bij Saving Moments bieden we betaalbare tarieven zonder in te leveren op kwaliteit. Bovendien zijn we betrouwbaar en transparant, met duidelijke voorwaarden en flexibele annuleringsmogelijkheden.

Volledig te personaliseren

Zoals gezegd krijg je bij ons niet alleen een photobooth, maar ook een unieke ervaring met op maat gemaakte fotokaders. Of het nu gaat om een merkactivatie van je eigen bedrijf of die van een evenement, we zorgen dat de foto’s worden getoond in een mooi ontworpen kader, speciaal gemaakt volgens jouw wensen.

Print frame photobooth
Photobooth personaliseren
Photobooth huren
Geslaagde evenementen
> 0
Lachende gezichten
0 +
Tevredenheidsscore
4, 8

Neem contact met ons op

Ben jij geïnteresseerd geworden in onze photobooth? Wil je reserveren, maatwerkopties bespreken of gewoonweg een vraag stellen? Dat kan uiteraard. Neem contact op via het contactformulier of de andere contactmogelijkheden en we helpen je graag verder. 

Photobooth bedrijfsfeest

    Whatsapp openen
    1
    💬 Hulp nodig?
    Hallo 👋
    Kunnen we je helpen?