Personalisatie

Laat ons jouw wensen weten en wij passen de photobooth volledig aan naar jouw voorkeuren. Zo geef je jouw gasten een onvergetelijke en gepersonaliseerde herinnering aan jouw evenement, bruiloft of feest.

Personalisatie mogelijkheden

Ontwerp zelf een mooi fotokader en geef jouw gasten een onvergetelijke herinnering. Voor bedrijven kunnen we net zo eenvoudig personaliseren.

Eigen startscherm

Wij ontwerpen het startscherm naar jou wensen. Denk aan de naam van het feest, je bedrijf of je eigen naam.

Ontwerp je prints

Hoe leuk is het dat je zelf de prints kan ontwerpen naar jouw stijl. Wij stijlen de prints graag met namen, datums, of logo's!

Upgrades

Personaliseer je evenement met lichtletters, achterwanden of een gastenboek. Lees daarover hieronder meer.

Digitaal fotoalbum

Achteraf krijg je een online fotoalbum met alle gemaakte foto's. Dit fotoalbum voorzien we van namen, data, etc.

Upgrade je photobooth!

Lichtletters

Maak je evenement af met onze prachtige lichtletters. Of het nu gaat om initialen, woorden of symbolen, lichtletters zorgen voor een sfeervolle en memorabele ambiance.

Achtergronden

Kies uit een scala aan achtergronden om de perfecte setting te creëren voor jouw foto’s. Van chique tot feestelijk, wij hebben voor elk thema en elke gelegenheid de juiste achtergrond.

Gastenboek

Bewaar kostbare herinneringen met ons gastenboek. Laat je gasten een gemaakte foto plakken en eventueel een persoonlijke boodschap achterlaten in het boek.

Geslaagde evenementen
> 0
Lachende gezichten
0 +
Tevredenheidsscore
4, 8

Reserveer en personaliseer je photobooth vandaag nog!

Ben je enthousiast geworden en wil je de photobooth huren voor jouw evenement, bruiloft of feest? Aarzel dan niet om de beschikbare data op te vragen via het contactformulier hiernaast! Wanneer de photobooth beschikbaar is gaan we zo snel mogelijk samen kijken hoe we deze kunnen personaliseren naar jouw wensen! 

shutterstock 383787508

    Whatsapp openen
    1
    💬 Hulp nodig?
    Hallo 👋
    Kunnen we je helpen?