Photobooth huren voor op je bruiloft

Leuk dat je een fotohokje wilt huren voor op een bruiloft

Personaliseerbaar

Wij kunnen jullie namen en trouwdatum verwerken op het template van de prints en tonen op het startscherm.

Onbeperkt foto's maken

Foto's worden onmiddelijk afgedrukt. Je kunt genieten van onbeperkte prints, dat vinden wij belangrijk zodat je onbeperkt leuke foto's kan maken!

Bezorgen

Het organiseren van een bruiloft kost al heel veel tijd, daarom ontlasten we je zoveel mogelijk. Wij bezorgen, installeren en halen de photobooth op!

Foto booth huren voor op je bruiloft

Een fotobooth op je bruiloft zorgt ervoor dat je op een leuke, interactieve manier de speciale momenten van deze grote dag vast kunt leggen. Of je nu in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam trouwt, een photobooth zorgt gegarandeerd voor plezier. Vrienden en familie kunnen de fotoprints meenemen als bedankje en aandenken aan deze onvergetelijke dag! Benieuwd hoe onze photobooth eruit ziet? Check dan Onze Photobooth!

Photobooth bruiloft

Een photobooth huren kan al vanaf €295!

Je photobooth personaliseren

Bij ons krijg je niet alleen een photobooth, maar ook gepersonaliseerde fotokaders. Voor jouw bruiloft maken we graag een mooi, gepersonaliseerd kader met daarop bijvoorbeeld de initialen van het bruidspaar en de trouwdatum. Uiteraard in de stijl van het trouwfeest. Wij houden van maatwerk en hier zijn ook geen extra kosten aan verbonden!  Wil jij een fotobooth huren voor je bruiloft? Neem dan contact op, vervolgens gaan wij het fotokader voor je personaliseren naar jouw wensen!

Template bruiloft photobooth

Lichtletters

Op zoek naar een echte eyecatcher op je trouwfeest? Met onze lichtletters op je bruiloft trek je direct de aandacht van je gasten. Ze zijn er in letters en cijfers, geschikt op elk moment tijdens je bruiloft. Of het nu tijdens de ceremonie is of tijdens het feest ’s avonds, lichtletters zijn een waardevolle toevoeging op je bruiloft!

Lichtletters bruiloft
Geslaagde bruiloften
> 0
Lachende bruidsgasten
0 +
Tevredenheidsscore
4, 8

Reserveer je photobooth voor op je bruiloft vandaag nog!

Ben je enthousiast geworden en wil je de photobooth huren voor jouw bruiloft? Of simpelweg een vraag stellen? Aarzel dan niet om de beschikbare data op te vragen via het contactformulier! Het huren van een photobooth voor op je trouwfeest geeft een uniek tintje aan jouw speciale dag!

shutterstock 383787508

  Liever bellen of mailen?

  Bel ons

  + 31 6 45 66 53 53

  Mail ons

  info@savingmoments.nl

  Whatsapp openen
  1
  💬 Hulp nodig?
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?