Printen & Delen

Print een onbeperkt aantal foto’s met onze photobooth. Deel vervolgens jouw favoriete foto’s met vrienden, familie of collega’s!

Maak, bekijk, deel, geniet en... repeat

Online en offline, voor ons maakt het niet uit. Wij zorgen dat je op jouw onvergetelijke dag foto’s onbeperkt kunt printen. Deze foto’s kan je tijdens je dag al naar jezelf toe sturen via e-mail of sms, maar je kan ook wachten. Wij slaan alle gemaakte foto’s op en sturen deze achteraf naar jouw toe in een online fotoalbum!

Photobooth prints

Onbeperkt printen

Een foto die in jouw ogen is mislukt? Geen probleem, dan print je er toch nog een! Geniet van onbeperkt printen en maak zoveel foto’s als je wilt! 

Photobooth printen

Digitaal delen

Met onze photo booth kan je gemaakte foto’s direct delen en naar jezelf sturen via een e-mail of een (gratis) sms. Op die manier heb jij snel je foto’s op je telefoon en kun je deze delen op social media!

Photobooth delen

Online fotoalbum

Op jouw bruiloft, bedrijfsfeest of ander feestje worden waarschijnlijk heel veel foto’s gemaakt. Wij slaan alle gemaakt foto’s op in een persoonlijk, voor jou aangemaakt, fotoalbum. Dit fotoalbum krijg je achteraf opgestuurd en daarmee kan je alle foto’s nog eens goed bekijken en eventueel delen met anderen!

Online fotoalbum

Een photobooth huren kan al vanaf €295!

Reserveer je photobooth vandaag nog!

Ben je enthousiast geworden en wil je de photobooth huren voor jouw evenement, bruiloft of feest? Aarzel dan niet om de beschikbare data op te vragen via het contactformulier hiernaast! Klik hier rechts en vraag om de beschikbaarheid. Maak van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring vol herinneringen!

shutterstock 383787508

    Whatsapp openen
    1
    💬 Hulp nodig?
    Hallo 👋
    Kunnen we je helpen?