De tarieven van het huren van een photobooth

Het is mogelijk om de photobooth langer te huren. Alle tarieven zijn inclusief 21% btw.

Een goedkope photobooth huren doe je bij Saving Moments​

Bij ons huur je een fotobooth al vanaf €295. Dit is ons basispakket en bevat alle mogelijkheden indien je alleen digitale foto’s wilt. Deze kun je tijdens het maken delen en achteraf ontvang je een online fotoalbum. Ons standaard pakket wordt veruit het meest gekozen, omdat het over alle opties beschikt. Met dit pakket huur je de photobooth voor de hele dag en kan je onbeperkt prints maken. Andere wensen, zoals lichtletters, meerdaagse huur of iets dergelijks? Dat kan, wij kunnen altijd een offerte op maat maken en dus zit je niet vast aan een van deze pakketten. Wil je naast een photobooth ook lichtletters op je feest of evenement? Kies dan voor het premium pakket, dan krijg je er nog 3 lichtletters tegen een voordelige prijs er bij! 

Basis

295/dag
 • Hele dag
 • Onbeperkt foto's maken
 • Veel fotoprops (snorren, brillen, etc.)
 • Gepersonaliseerd fotokader
 • Online fotoalbum
 • Bezorging & installatie
 • Foto's delen via e-mail & sms
 • Geen prints

Premium

495/dag
 • Hele dag
 • Onbeperkt aantal prints
 • Onbeperkt foto's maken
 • Veel fotoprops (snorren, brillen, etc.)
 • Gepersonaliseerd fotokader
 • Online fotoalbum
 • Bezorging & installatie
 • Foto's delen via e-mail & sms
 • 3 lichtletters naar keuze!

Upgrade je photobooth!

Maak je bruiloft, personeelsfeest of ander evenement helemaal af met onze extra mogelijkheden. Op aanvraag verhuren we lichtletters, achterwanden en gastenboeken! Andere wensen? Laat het weten en we gaan het voor je regelen!

Lichtletters

Maak je evenement af met onze prachtige lichtletters. Of het nu gaat om initialen, woorden of symbolen, lichtletters zorgen voor een sfeervolle en memorabele ambiance.

Achtergronden

Kies uit verschillende achtergronden om de perfecte setting te creëren voor jouw foto’s. Van chique tot feestelijk, wij hebben voor elk thema en elke gelegenheid de juiste achtergrond.

Gastenboek

Bewaar kostbare herinneringen met ons gastenboek. Laat je gasten een gemaakte foto plakken en eventueel een persoonlijke boodschap achterlaten in het boek.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je enthousiast geworden en wil je de photobooth huren voor jouw evenement, bruiloft of feest? Of heb je simpelweg een vraag? Aarzel dan niet om een vraag te stellen en wellicht de beschikbare data op te vragen via het contactformulier of per mail/telefoon! Je zit na het invullen van dit formulier nergens aan vast. Wanneer je graag de photobooth wilt reserveren kunnen wij dit doen als we de beschikbaarheid voor je hebben gecheckt! Maak van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring vol herinneringen!

shutterstock 383787508
Contactformulier

Veelgestelde vragen over Photobooth huren

Je kunt eenvoudig een reservering maken via onze website of door contact met ons op te nemen. We begeleiden je stap voor stap door het proces en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

De kosten variëren afhankelijk van factoren zoals de duur van het evenement, extra opties en de locatie, maar onze prijzen beginnen bij €295 (incl. btw).

Onze standaard photobooth heeft maar een paar vierkante meter nodig, inclusief wat extra ruimte voor gasten om te poseren en te wachten.

Ja, onze photobooths kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, zolang er een stabiele stroomvoorziening beschikbaar is en er bescherming is tegen weersomstandigheden zoals regen en wind.

Ja, onze photobooths zijn eenvoudig te bedienen met een touchscreen-interface, waardoor gasten zelf foto’s kunnen maken.

Na het evenement ontvang je alle foto’s digitaal, zodat je ze kunt delen op sociale media of afdrukken zoals gewenst.

Onze service omvat onder andere onbeperkt printen van foto’s, gepersonaliseerde fotokaders, props, en de mogelijkheid om digitale foto’s achteraf te ontvangen.

Ons ervaren team zorgt voor zowel de opbouw als de afbraak van de photobooth, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken op jouw evenement.

Ja, we bieden een breed scala aan props en accessoires om het plezier te vergroten en unieke foto’s te creëren.

Geslaagde evenementen
> 0
Lachende gezichten
0 +
Tevredenheidsscore
4, 8

Bel ons

+ 31 6 45 66 53 53

Mail ons

info@savingmoments.nl

Whatsapp openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?