Photobooth huren voor op je verjaardag

Leuk dat je een fotohokje wilt huren voor op een verjaardag

Interactie op je feestje

Een photobooth huren voor op je verjaardag betekent gegarandeerd plezier maken. De fotobooth zorgt voor een interactieve en leuke ervaring voor gasten van jong tot oud! Mensen worden aangemoedigd samen foto's te maken en onvergetelijke herinneringen vast te leggen!

Personaliseerbaar

Met een photobooth kunnen gasten gepersonaliseerde foto's maken die speciaal zijn voor de jarige. Je kan het persoonlijk maken door het startscherm of de fotoframes te bewerken, maar ook achtergronden en lichtletters maken het feestje persoonlijker!

Direct een souvenir

Gasten kunnen direct na het maken van hun foto's afdrukken ontvangen, waardoor ze een tastbaar aandenken hebben om mee naar huis te nemen. Deze fotoprints dienen niet alleen als leuke souvenirs, maar kunnen ook worden gebruikt als bedankjes voor het bijwonen van het feest.

Photobooth huren voor op je verjaardag

Op zoek naar een onvergetelijke toevoeging aan jouw verjaardagsfeest? Met onze photobooth creëer je een interactieve en leuke ervaring waarbij speciale momenten van je feest worden vastgelegd. Of je nu je verjaardag thuis viert of in een feestzaal, onze photobooth zorgt gegarandeerd voor plezier bij alle gasten.

Photobooth huren verjaardag

Een photobooth huren kan al vanaf €295!

Je photobooth personaliseren

Maak jouw verjaardagsfeest extra bijzonder met onze gepersonaliseerde fotokaders! Wij zorgen voor mooie kaders met bijvoorbeeld jouw naam en de datum van je verjaardag. Geen extra kosten voor deze persoonlijke touch! Wil je een uniek aandenken aan jouw jubileum? Ook daarvoor maken we graag een speciaal ontworpen kader.

Fotohokje frame

Lichtletters

Nóg een blikvanger voor jouw verjaardag? Onze lichtletters zijn de perfecte keuze! Of het nu je initialen zijn of het getal van het jubileum, onze lichtletters trekken direct de aandacht van je gasten. Van de ceremonie tot het feest ’s avonds, onze lichtletters voegen meer sfeer toe aan je verjaardag!

Lichtletters bruiloft

Reserveer je photobooth voor op je verjaardag vandaag nog!

Ben je enthousiast geworden en wil je de photobooth huren voor jouw verjaardagsfeest of jubileum? Aarzel dan niet om de beschikbaarheid op te vragen via het contactformulier hiernaast! Het toevoegen van een photobooth aan jouw verjaardag geeft een uniek tintje aan jouw verjaardag!

Photobooth verjaardag

  Liever bellen of mailen?

  Bel ons

  + 31 6 45 66 53 53

  Mail ons

  info@savingmoments.nl

  Whatsapp openen
  1
  💬 Hulp nodig?
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?