Photobooth huren voor op een open dag

Leuk dat je een fotohokje wilt huren voor op een open dag

Interactieve beleving

Met een photobooth op je open dag creëer je een interactieve sfeer. Bezoekers kunnen hierdoor actief deelnemen aan het evenement door leuke foto's te maken met vrienden, familie of collega's. Het zorgt voor een ongedwongen en gezellige sfeer waar mensen elkaar ontmoeten en herinneringen maken.

Branding en marketing

Met een gepersonaliseerde fotokader of achtergrond kun je jouw merk of boodschap op een creatieve manier promoten. Het is een effectieve manier om de aandacht te trekken en jouw bedrijf, producten of diensten onder de aandacht te brengen bij de bezoekers van de open dag. De foto's die worden gemaakt kunnen ook worden gedeeld op sociale media, waardoor de exposure wordt vergroot.

Blijvende herinneringen

Een photobooth op een open dag zorgt voor blijvende herinneringen voor zowel bezoekers als het bedrijf zelf. Gasten kunnen hun foto's als aandenken mee naar huis nemen, waardoor ze een tastbare herinnering hebben aan het evenement. Dit versterkt de positieve associatie met jouw bedrijf en zorgt ervoor dat mensen nog lang napraten over de leuke ervaring die ze hebben gehad.

Foto booth huren voor op een open dag

Een photobooth op een open dag zorgt ervoor dat je op een leuke en interactieve manier de speciale momenten van de dag kunt vastleggen. Of je nu in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam bent, een photobooth zorgt gegarandeerd voor plezier. Bezoekers kunnen samen lachen en gek poseren!

Photobooth printen

Een photobooth huren kan al vanaf €295!

Je photobooth personaliseren

Bij ons krijg je niet alleen een photobooth, maar ook gepersonaliseerde fotokaders. Voor jouw open dag maken we graag een mooi, gepersonaliseerd kader dat past bij de sfeer van het evenement. Van bedrijfslogo’s tot specifieke boodschappen, wij zorgen voor maatwerk zonder extra kosten!

Print frame photobooth

Lichtletters

Op zoek naar een echte eyecatcher op je open dag? Met onze lichtletters trek je direct de aandacht van je bezoekers. Ze zijn er in letters en cijfers, geschikt op elk moment tijdens je evenement. Of het nu tijdens de presentaties is of tijdens de rondleidingen, lichtletters zijn een waardevolle toevoeging op je open dag!

Lichtletters bruiloft

Reserveer je photobooth voor op je open dag vandaag nog!

Ben je enthousiast geworden en wil je de photobooth huren voor jouw open dag? Aarzel dan niet om de beschikbare data op te vragen via het contactformulier hiernaast! Het huren van een photobooth voor op je open dag geeft een uniek tintje aan jouw speciale evenement!

Photobooth open dag

  Liever bellen of mailen?

  Bel ons

  + 31 6 45 66 53 53

  Mail ons

  info@savingmoments.nl

  Whatsapp openen
  1
  💬 Hulp nodig?
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?