Photobooth huren voor op je bedrijfsfeest

Leuk dat je een fotohokje wilt huren voor op je bedrijfsfeest

Personaliseerbaar

Wij kunnen jouw bedrijfsnaam of naam van het evenement verwerken op het template van de prints en tonen op het startscherm.

Onbeperkt foto's maken

Foto's worden onmiddelijk afgedrukt. Je kunt genieten van onbeperkte prints, dat vinden wij belangrijk zodat je onbeperkt leuke foto's kan maken!

Bezorgen

Het organiseren van een feest kost al heel veel tijd, daarom ontlasten we je zoveel mogelijk. Wij bezorgen, installeren en halen de photobooth op!

Photobooth huren voor op je bedrijfsfeest

Een photobooth op je bedrijfsfeest is dé perfecte toevoeging om op een leuke en interactieve manier de speciale momenten van de avond vast te leggen. Of je feest nu in Amsterdam, Utrecht, of Rotterdam plaatsvindt, onze photobooth zorgt gegarandeerd voor plezier en vermaak. Collega’s kunnen samen gekke poses aannemen, hilarische foto’s maken en herinneringen creëren die nog lang zullen blijven hangen. Benieuwd naar hoe onze photobooth eruitziet? Klik dan op de knop hieronder en laat je verrassen door de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest!

Photo booth kerst

Een photobooth huren voor je bedrijfsfeest kan al vanaf €243!

Je photobooth personaliseren

Bij ons krijg je niet alleen een photobooth, maar ook gepersonaliseerde fotokaders. Voor jouw bedrijfsfeest creëren we graag prachtige, op maat gemaakte kaders die perfect passen bij de stijl en het thema van het evenement. Denk aan het toevoegen van het bedrijfslogo, de bedrijfskleuren of een speciale boodschap die de avond extra memorabel maakt. En het beste van alles? Er zijn geen extra kosten aan verbonden!

Print frame photobooth

Lichtletters

Op zoek naar een echte eyecatcher op jouw bedrijfsfeest? Met onze lichtletters voeg je direct een dosis glamour en stijl toe aan jouw evenement. Of je nu een zakelijke conferentie organiseert of een informele netwerkbijeenkomst, onze lichtletters zijn de perfecte aanvulling op elk moment van de avond. Of het nu tijdens de openingsceremonie is of als achtergrond voor een fotomoment, lichtletters zijn zeker weten een toevoeging aan jouw bedrijfsfeest!

Lichtletters bruiloft
Geslaagde bedrijfsfeesten
> 0
Lachende gezichten
0 +
Tevredenheidsscore
4, 8

Reserveer je photobooth voor op je bedrijfsfeest vandaag nog!

Ben je enthousiast geworden en wil je de photobooth huren voor jouw bedrijfsfeest? Aarzel dan niet om de beschikbaarheid op te vragen via het contactformulier hiernaast! Het toevoegen van een photobooth aan jouw bedrijfsevenement zorgt voor een unieke ervaring voor jouw gasten en voegt een extra vleugje plezier toe aan de festiviteiten!

Huren photobooth

  Liever bellen of mailen?

  Bel ons

  + 31 6 45 66 53 53

  Mail ons

  info@savingmoments.nl

  Whatsapp openen
  1
  💬 Hulp nodig?
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?