Lichtletters

Wil jij lichtletters huren voor op je feestje? Dat kan!

Eye-catcher

Het huren van lichtletters wordt steeds populairder. Waarom? Het is echt een toevoeging aan je feestje of evenement! Met lichtletters creëer je sfeer in de ruimte en bovendien staan lichtgevende letters leuk op foto's!

De keuze is reuze

Wij leveren lichtletters naar jouw wensen, dat kunnen initialen zijn van een bruidspaar, maar ook XL letters kan je huren. Ook kan je lichtcijfers huren, voor bijvoorbeeld een sweet sixteen feestje, je achttiende verjaardag of een 21-diner!

2-in-1

Huur lichtletters tegelijk met onze photobooth, daarmee krijg je korting en heb je 2-in-1! Je feestje is helemaal compleet!

Lichtletters huren bruiloft

Je ziet ze steeds vaker, lichtletters op een bruiloft. Steeds meer mensen huren lichtletters voor op hun trouwdag. Vaak worden de initialen van het bruidspaar gekozen, maar soms ook de trouwdatum of de letters love. Vaak zijn dit XL letters, mensen huren grote lichtletters zodat deze opvallen in een grote ruimte en er in het donker sfeer ontstaat door het warme licht van de lampen! Voor de echte romantici onder ons hebben we ook de lichtletters ‘Marry me’ om je geliefde echt op een originele manier ten huwelijk te vragen!

Lichtletters

Lichtletters huren kan al vanaf €35

Lichtletters huren: Hoe gaat dat?

1. Reserveren

Begin met het reserveren van jouw gekozen lichtletters of lichtcijfers. Dit kan eenvoudig online, via de mail of via telefonisch contact.

2. Betalen & annuleren

Na het reserveren kun je gemakkelijk en veilig betalen via verschillende betaalmethoden, waaronder iDeal. Bovendien bieden we een gratis annuleringsmogelijkheid tot 30 dagen voor de boekingsdatum.

3. Bezorging

Op de dag van je feestje of evenement zorgen wij dat de lichtletters ruim op tijd op de goede plek staan. We sluiten ze ook aan op de elektriciteit, na afloop halen we de lichtletters weer op.

4. Feedback

Heb je genoten van de lichtletters? Wij ontvangen graag feedback na afloop van het feestje of evenement!

Keuze uit meer dan 30 lichtletters, lichtcijfers & tekens!

Reserveer je lichtletters vandaag nog!

Ben je enthousiast geworden en wil je lichtletters huren voor jouw evenement, bruiloft of feest? Aarzel dan niet om jouw wensen door te geven via het contactformulier hiernaast! Wij kijken of de lichtletters beschikbaar zijn en nemen daarna verder contact op over de details!

Lichtletters bruiloft

    Whatsapp openen
    1
    💬 Hulp nodig?
    Hallo 👋
    Kunnen we je helpen?