Photobooth voor je feestje huren!

Wil je graag je feest helemaal afmaken? Huur dan een feestphotobooth bij Saving Moments!

Over de feestphotobooth

Organiseer je een feestje en ben je op zoek naar een aandachtstrekker? Dan is het huren van een feest photobooth een uitstekend idee! Of je nu een 21-diner, je verjaardag, een gender reveal of een ander type feestje organiseert, een photobooth is op elk feestje geschikt. Iedereen maakt plezier met het maken van selfies en het gebruiken van leuke attributen als snorren, brillen, etc.! Voorheen was de photo booth populair onderdeel op feestjes voor wat jongere mensen, maar tegenwoordig zien we dat ook oudere generaties meegaan met de trend en een feestphotobooth huren voor op hun feestje of evenement! Wil je meer weten? Of ben je benieuwd naar mogelijkheden, extra opties of iets dergelijks? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je!

Feest fotobooth

Een photobooth huren kan al vanaf €295!

Photobooth feest

Waarom een fotohokje op je feest?

Fotohokjes, photobooths of hoe je ze ook wilt noemen, stijgen razendsnel in populariteit. Er zijn meerdere redenen waarom feestphotobooths steeds vaker worden gehuurd. Allereerst zorgt het voor entertainment voor de gasten op je feestje. De photobooth zorgt voor interactie op je feestje, je gasten kunnen ongelimiteerd zich vermaken met het maken van grappige en spontane foto’s! Daarnaast kunnen herinneringen gemaakt worden en speciale momenten worden vastgelegd. De geprinte foto’s zijn niet alleen een tastbaar aandenken, maar zijn later online zelfs nog terug te vinden! Zoals gezegd verhoogt de aanwezigheid van een photobooth de sfeer en zorgt het voor sociale interactie. En misschien wel het allerleukst? De photobooth is volledig te personaliseren, hierdoor wordt je feestje nog onvergetelijker!

Wat is inbegrepen bij het huren van een photobooth?

Onbeperkt printen

Bij het huren van onze photobooth geniet je van onbeperkte prints. Elk selfiemoment produceert twee strips: één voor jou om te bewaren (in bijv. een gastenboek) en één voor je gasten als aandenken aan het evenement.

Haal- en bezorgservice

Laat het gedoe van transport aan ons over. Wij zorgen ervoor dat de photobooth op tijd op de locatie van jouw evenement wordt geleverd, geïnstalleerd en na afloop weer wordt opgehaald.

Props

Voeg een vleugje plezier en persoonlijkheid toe aan je foto’s met onze uitgebreide collectie props.

Gepersonaliseerd fotokader

Maak je herinneringen nog specialer met een gepersonaliseerd fotokader. Voeg de naam van het evenement, de datum of een uniek ontwerp toe om de foto’s een persoonlijk tintje te geven.

Foto’s digitaal achteraf opgestuurd

Geen gedoe met het direct delen van foto’s. Dit kan uiteraard wel, maar na het evenement sturen we alle foto’s digitaal naar je toe, zodat je ze gemakkelijk kunt delen op sociale media of kunt afdrukken zoals je wilt.

Transportkosten

Voor jouw gemak bieden we gratis transport aan binnen een straal van 50 km. Voor afstanden daarbuiten geldt een toeslag van €0,35 per kilometer, exclusief btw.

Optioneel

Maak je photobooth-ervaring compleet met extra opties zoals achterwanden, gastenboeken, lichtletters en meer. Neem contact met ons op en we regelen het voor je!

Personaliseer je feestphotobooth

Bij ons krijg je niet alleen een photobooth, maar ook een unieke ervaring met op maat gemaakte fotokaders. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag, wij zorgen ervoor dat elk moment wordt vastgelegd in een prachtig ontworpen kader, speciaal gemaakt volgens jouw wensen.

Fotohokje frame
Photobooth personaliseren
Print frame photobooth
Geslaagde evenementen
> 0
Lachende gezichten
0 +
Tevredenheidsscore
4, 8

Reserveer je feestphotobooth vandaag nog!

Ben je enthousiast geworden en wil je de photobooth huren voor jouw feestje? Aarzel dan niet om de beschikbare data op te vragen via het contactformulier hiernaast! Klik hier rechts en ontdek snel of we jouw feestje kunnen voorzien van een fotohokje! Wij helpen jou een onvergetelijk feest te organiseren.

Photobooth feestje

    Whatsapp openen
    1
    💬 Hulp nodig?
    Hallo 👋
    Kunnen we je helpen?