FAQs

Je kunt eenvoudig een reservering maken via onze website of door contact met ons op te nemen. We begeleiden je stap voor stap door het proces en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

De kosten variëren afhankelijk van factoren zoals de duur van het evenement, extra opties en de locatie, maar onze prijzen beginnen bij €295 (incl. btw).

Onze standaard photobooth heeft maar een paar vierkante meter nodig, inclusief wat extra ruimte voor gasten om te poseren en te wachten.

Ja, onze photobooths kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, zolang er een stabiele stroomvoorziening beschikbaar is en er bescherming is tegen weersomstandigheden zoals regen en wind.

Ja, onze photobooths zijn eenvoudig te bedienen met een touchscreen-interface, waardoor gasten zelf foto’s kunnen maken.

Na het evenement ontvang je alle foto’s digitaal, zodat je ze kunt delen op sociale media of afdrukken zoals gewenst.

Onze service omvat onder andere onbeperkt printen van foto’s, gepersonaliseerde fotokaders, props, en de mogelijkheid om digitale foto’s achteraf te ontvangen.

Ons ervaren team zorgt voor zowel de opbouw als de afbraak van de photobooth, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken op jouw evenement.

Ja, we bieden een breed scala aan props en accessoires om het plezier te vergroten en unieke foto’s te creëren.

Whatsapp openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?